Mesotherapie-skinbooster

Mesotherapie-skinbooster

Anti-aging behandeling

Dit is een meso apparaat in combinatie met radiofrequentie, ultrasound en cryo therapie.
Een hele mooie anti-aging behandeling, en doordat het naaldloos is ook pijnloos.
De skinbooster verbetert de stofwisseling in uw huid, waardoor de oorzaak van veroudering wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en krijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden ook aangepakt. Daarnaast werkt de skinbooster goed tegen fijne rimpels en droge, ruwe huid. Na de behandeling zijn de porien verkleint en verbeterd. De fijne lijntjes weg en de diepere rimpels worden minder diep. De skinbooster lift de huid op probleemgebieden, zoals ogen en decollete, en geeft een algeheel beter huidbeeld.
Hoe werkt de skinbooster?
Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen in de huid en de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barriere die waterafstotend is. Via de porien kunnen en éhaarwortelkanalen kunnen werkstoffen in de diepere huidlagen komen. Met deze behandelinh wordt dit proces vereenvoudigd en kunnen werkstoffen veel dieper in de huid komen en rechtstreeks in de celkern terecht komen. Hierdoor kunnen cellen behandeld tot de hypodermis, welke normaal gesproken onbereikbaar is voor cosmetische producten.


Skinbooster i.c.m gezichtsbehandeling € 15,-
Skinbooster los 30 minuten € 35,00

Na 1 behandeling zijn veel van de positieve effecten al zichtbaar, maar het beste resultaat is zichtbaar na 3-5 behandelingen met tussenpozen van 1 week tot 10 dagen.

5x skinbooster, 6de keer gratis


Voor
Na

 

 

Meer informatie?

Neem contact op

Bij uw eerste bezoek reserveer ik altijd wat extra tijd, voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide huidanalyse en advies. Interesse? Kijkt u dan voor meer informatie onder het ‘kopje’ behandelingen. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen Graag tot ziens!

Waarom Beauty & Skincare